е вдъхновен от големия скандал в една от най-противоречивите и могъщи медийни империи на всички времена

...
 е вдъхновен от големия скандал в една от най-противоречивите и могъщи медийни империи на всички времена
Коментари Харесай

Бомба със закъснител: дължината на полата има значение

" " е вдъхновен от големия скандал в една от най-противоречивите и могъщи медийни империи на всички времена – Fox News. Лентата показва какво в действителност се случва зад кулисите на малкия екран, с цел да бъде компрометиран шефът на медията Роджър Ейлс (Джон Литгоу) и да бъде заставен да се оттегли от служба. 

Слухове за държанието на сполучливия, само че безсрамен Ейлс, който издига красиви, млади, напористи и полово разкрепостени дами, се носят от години, само че истината за му държание излиза наяве едвам през 2016, когато избухва абсурдът, провокиран от делото, повдигнато от Гретчен Карлсън (.

Ейлс: " Искаш да играеш с огромните момчета? Тогава би трябвало да си лягаш с огромните момчета ".



Въпреки някои рецензии, че филмът е много по-мек от действителните събития, като е изработен по този начин, че да не ядоса " огромните " във Fox News сега, той " споделя " една същинска история, която никой преди този момент не съумя да опише (освен сериала на Showtime " Решаващият глас ", който разкрива историята от позиция на Ейлс, в чиято роля е прелестният. 

" " в действителност взривява с прочувствения роман на дами, които са се поддали на изкушението да вървят нагоре, както и със саундтрака си. За мен музиката е това, което ми повлия най-емоционално при гледането – тъй като съумя да " жонглира " сред света на противния Ейлс, който обаче единствен има смелостта гласно да съобщи какво върти света, и на жертвите – тези, които (подобно на героинята на ) придърпват нервно поли, отварят очи като ранени животни, треперят при звъна на телефона от етажа на шефа и плачат в дъжда от засегнатост и отвращение. 

Три емблематични за нашето време актриси – Никол Кидман, и Марго Роби направиха възможно да се потопим в историята около оттеглянето от служба на основателя на Fox News Роджър Ейлс. И се оказва, че решението на режисьора Джей Роуч да не кръстосва много-много пътищата им в повествованието на кино лентата, основава повече меродавност и липса на непотребна " захаросаност " в описа му. Както споделя Роуч: " Важно е да помним, че Роджър Ейлс напусна Fox News през юли 2016, а историята за излезе в The New York Times през октомври 2017. Цялата траектория на Ейлс във Fox News се случи преди експлоадирането на придвижването, което стартира с излизането на материала за Уайнстийн “. Защото истината е една, а извиненията за нея – доста. А цифрите са част от тази истина. И те в този случай са шокиращи, тъй като Fox News изплащат доста повече пари на уволнените си шефове, в сравнение с жертвите си. 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР